Den gudomligt feminina visdomsvägen

Workshop 22 augusti i örtalkemi

 örtalkemiWorkshop 22 augusti 2015

Maria Magdalenas och Johannes örtalkemi – oljebalsam och elixir

Hjärtligt välkommen till en heldagsworkshop där vi fördjupar oss i Maria Magdalenas praktiska alkemi och Johannes mystika lära som levandegör både kropp, själ och ande!

Utifrån den hemliga läran får du under dagen tillreda alkemiska elixir, söka insikt i uppenbarelsens natur samt lära dig konsten att preparera Maria Magdalenas heliga balsamolja som smörjer till evigt liv.

Allt som allt erbjuder vi en heldag i naturens ljus med gudomlig praktisk alkemi under kunnig vägledning som förenar det heligt feminina med det heligt maskulina i ett alkemiskt bröllop. Du får med dig både två elixir och smörjelsebalsam hem… Samt fördjupade kunskaper om den heliga konstens praktik för din egen och skapelsens gudomliggörande.

För dig som vill går det också att boka till utsökt vegetarisk lunch. Vi bjuder på gott fika. Hjärtligt välkommen till en helt unik workshop på en kraftplats i naturens grönska 35 min med bil från Stockholm. Det går att åka kommunalt också till Landfjärden södra.

Workshopen är lämplig både för dig som gått våra tidigare grundutbildninger i alkemi och för dig som ännu inte gjort det. (Vi lär dock inte ut örtalkemins grunder på denna workshop utan den utbildningen går av stapeln i aug 2016.)

Utbildningsansvariga: Katarina Falkenberg, Tommy Westlund
Mat & Logistikansvarig: Erika Dickmark
Plats: lantlig naturskön miljö ca 35 min från Stockholm nära Häringe slott och Ösmo.
Pris: 1900 kr

Anmälan: maila info@alkemiskaakademin.se tel: eller ring 073-5931415 som följs av en inbetalning på 500 kr till iamyou bg 5368-7182. Vi håller din plats när vi fått in din anmälningsavgift. Begränsat med deltagare!

Hjärtligt välkommen!

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv