Den gudomligt feminina visdomsvägen

Hjärtats väg – sessioner

Hjärtats transformation

 

Sophiatemplet erbjuder nu på förfrågan en mer personligt anpassad ingång till transformerande arbete längs med Hjärtats heliggörande väg.


För dig som vill fördjupa dig i den heligt feminina traditionen på tu man hand med Sophiatemplets översteprästinna, ges framöver en möjlighet att boka in dig på block om vardera 6 tillfällen på en timme och en kvart.


Under dessa konsultationer kommer vi tillammans genom aktiv imagination, coaching, övningar, teori och terapeustiska samtal att arbeta med att transformera blockeringar och förlösa det heligt feminina i dig.

 

Dessa block om vardera 6 tillfällen är också ett utmärkt komplement till dig som gått, går eller vill gå våra utbildningar för att få möjlghet till ett än mer personligt fördjupat arbete. Något som varit efterfrågat under alla år vi hållit våra utbildningar.

 

Denna personliga utvecklingsväg kring det heligt feminina och gudinnans tradition är emellertid öppen för alla som vill realisera sin ”inre gudinna” och kanske uppenbara sin ”inre prästinna”. För dig som av olika anledningar inte vill vara i grupp är detta ett gyllene tillfälle.

 

Det är också en mycket fin förberedelse för dig som vill gå vår Prästinneutbildning som bara ges vartannat år!

 

Upplägg:
Bokning av sex konsultationer i första hand på tisdagar § onsdagar. Kvällstid är möjligt. Du kommer att ges uppgifter mellan gångerna. Start från och med den 22 mars och sedan framåt…

Kostnad: 5400 kr för 6 ggr exklusive moms för företag.

Plats: Gotlandsgatan 74 nb

När det första blocket är fullbordat om sex ggr kan du fortsätta med ytterligar ett block om vi finner det gynnsamt.

För att boka in dig på denna personliga process längs med hjärtats väg så maila till: katarina@sophiatemplet.se

Tro, hopp och kärlek,
Katarina Falkenberg

Guden och gudinnans hjärta i Saint-Maximin

 

 

Lämna ett svar

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv