Den gudomligt feminina visdomsvägen

Slakten av oskulden

Prästinnan skapar i dag en ikon för att helga Venus – kärlekens gudinna –  i denna tid av kris för vår mänsklighet. Vi lever på en planet där bödeln avrättar oskyldiga barn såsom så många gånger förr. Den 22 juli då massakern inräffade i vårt syskonland Norge, är Maria Magdalenas dag och för ca 700 år sedan slaktades hela befolkningen på 20 000 personer i den franska staden Bezier av inkvisitionen då de ville utrota katarena som ärade gudinnan, just på denna dag. Befolkningen i Bezier tog sin tillflykt till Maria Magdalenas kyrka för att söka skydd mot inkvisitionens bödlar. Men dessa var skoningslösa så barn, kvinnor, män och präster höggs huvudet av med kyrkokorsen och inkvistionens svärd. Det var en mycket obarmhärtig och feg massaker precis som den som till vår stora sorg har inträffat i Norge.

Sophiatemplet sänder ut ett kall till kärleksgudinnans alla försvarare,  att likt riddaren i Venusberg på ikonen här ovan(läs gärna om Venusbergmyten på internet), visa vem som drar starkast!

Vi hyllar i dag Venus för hon har kraften att tämja den krigiske Mars såsom mytologin förtäljer. Så fram för kärlekens gudinna, för störst av allt är kärleken!

Tempelprästinnan 24-07-11

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv