Den gudomligt feminina visdomsvägen

Fallet & Återkomsten

Katarina Falkenberg håller under terminen två efterfrågade alkemiska imaginationsaftnar.

Imagination – 9 nov tema: Fallet från enheten. 18-19-30 på Sophiatemplet
Imagination – 7 dec tema: Återkomsten. 18-19-30 på Sophiatemplet

Öppet hus med julmarknad – 7 dec 15-18

 LuciferUnder den första djuplodande imagiantionen den 9 november kommer vi kretsa kring fallet från enheten och utforska både det makrokosmiska fallet som kan beskrivas genom Lucifers uppror och fall och människans och vårt eget fall som dess följd. Vi kommer färdas genom slöjorna för att uppenbara denna djupt liggande problematik som skapar separation och konflikt i hela vårt universum liksom inom var och en av oss. Genom att igenkänna våra egna fall kan vi reintegrera mörkret och åter slå ut våra vingar som en kärlelskfull ljusbringare!

Vägen återDen 7 december följs detta tema upp med en imagination på temat: Återkomsten, i samband med vår årliga Julmarknad och Öppet Hus.
Vi kommer då fortsätta med reintegrationsprocessen som bereder vägen åter till helhet och enhet inom både oss själva och i det stora kosmiska verket. Paradisets nyckellösa dörr kan då öppnas åter så att vi kan genomsyras av Edens eteriska krafter inför Återkomsten.

Vi öppnar portarna till Akademin och Templet kl 15!
Vi bjuder som sedvanligt på alkemisk merkur som prepareras under gång samt erbjuder julgåvor till gyllene priser.
15.30 bjuder Erika på en stunds klangmeditation som öppnar upp våra sinnen för den paradisiska etern. Därefter mingel, samtal och elixir fram till 18 då imaginationen på temat Återkomsten börjar och inget insläpp sker efter 18. Förboka gärna imaginationen (200 kr) så att du säkert får en plats på katarina@alkemiskaakademin.se

Hjärtligt välkomna!

Paradisets återkomstTempelprästinnan 2017-10-11

 

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv