Den gudomligt feminina visdomsvägen

Dianorna spänner bågen

Sophiaprästinnnorna önskar alla vänner en skön och rejuvenerande sommarledighet med denna bild från Dianas bågskyttetävling i anslutning till Midsommarfirandet! 

Ett av Dianornas mål för hösten är den nya utbildningen i alkemi.Vi hälsar alla intresserade välkomna  i september, då vi i samarbete med Akemiska Akademin och Prästinneutbildningen erbjuder en helt unik utbildning i praktisk örtalkemi och alkemisk teori och praktik i ört- människo- och änglariket.

Detta är utbildningen för dig som vill lära dig den alkemiska konsten i att tillverka och bereda örtelixir, såsom Solens och Månens tinkturer, samt deras användning för mänsklig transformation och transmutation.

Första helgen fokuserar på det teoretiska och praktiska arbetet inom örtalkemi. Vårt alkemiska arbete sker i en naturskön lantlig miljö där vi har tillgång till örter och utrustning enligt gammal praxis. Målet är att besitta goda kunskaper om växtalkemins nobla konst och alla deltagare får bereda ett eget elixir.

Andra helgen, då vi är i Stockholms innerstad, rör elixirens och de alkemiska principernas verkan inom människan och hennes gudomliggörande därigenom. Många av alkemins stora mysterier kommer här åskådliggöras och förverkligas.

Sammantaget är det en helt unik utbildning som lämpar sig för alla som önskar fördjupa sig i skapelsens, människans och naturens förädlingsmysterier.

Hjärtligt välkommen!

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv