Den gudomligt feminina visdomsvägen

Örtalkemi i augusti

 

Örtalkemi – planeternas helande krafter

spagyriska elixir, salvor, alkemiska menstruum, filosofernas vin, daggens mysterier, hemligheternas hemlighet
Långhelgutbildning Fredag-söndag 23-25 augusti 2013 (3 heldagar)

Alkemiska Akademin arrangerar tillsammans med Sophiatemplet en helt unik och mycket transformerande utbildning i de sju planeternas praktiska alkemi. Vi arbetar med spagyriska elixir, heliggörande salvor, filosofernas vin, daggens mysterier och hemligheternas hemlighet.

Detta är utbildningen för dig som vill fördjupa dig i de sju planeternas medvetanden både i makro och mikrokosmos och deras magisk-alkemiska tillämpning. Vi arbetar i en naturskön lantlig miljö nära Ösmo, där vi har tillgång till örter och utrustning och där alla deltagare får preparera sju egna planetelixir samt tillreda alkemisk salva enligt gammal praxis. Parallellt öppnas de sju inseglen så att de dolda mysterierna i människan och skapelsen uppenbaras.

En utmärkt fördjupning för dig som gått tidigare utbildning i teoretisk eller praktisk alkemi men också för engagerade nybörjare. Begränsat antal platser. Kostnad: 4500 kr (inkl allt material, sju elixir, salva, lunch och fika under tre dagar). 300 kr rabatt för bokning innan sista juni! Anmälningsavgift 1900 kr, resterande summa betalas senast 31/7 till bg 5368-7182 (iamyou) eller kontant på plats. Möjlighet till enkelt men spirituellt boende finns på Jera Ceter i Sorunda (www.jeracenter.com).

Boka-tidigt-pris 4200 kr t o m 30 juni! Anmälningsavgift 1900 kr.

 

Information

Arbetsformer: Grundutbildningen är förlagd till en långhelg samt individuella uppgifter och distanshandledning via Internet.

Examination: Närvaro på möteshelgen och föreskrivet personligt arbete. Efter godkänd utbildning erhålls Alkemiska Akademins diplom.

Övrigt: Kursmaterial på svenska ingår. Luncher och fika ingår. Utbildningen har ett begränsat antal deltagare så vi rekommenderar en snar anmälan för att säkert få en plats. Tidigare alkemiska kunskaper är ej nödvändiga.

Mötestid: 23-25 augusti 2013 (hela dagar)

Plats: 35 min med bil söder om Stockholm, nära Häringe slott (går även att åka kommunalt med pendeltåg till Västerhaninge och anslutningsbuss)

Kostnad: 4500 kr 

Anmälan: 1900 kr (återbetalas endast om kursen blir fullbokad eller ställs in), resterande summa betalas in senast 15 augusti 2013 eller kontant på plats. Konto: bg 5368-7182

Kontakta oss gärna för ytterligare information: info@alkemiskaakademin.se

Sophia vägleder alkememisten genom naturens ljus

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv