Den gudomligt feminina visdomsvägen

Möte med oraklet

 Oraklet i DelfiElixirarbete på landet pågår… Det första för säsongen! Jag planerar en imaginatio Naturens ljusnsAltare i Naturens ljusafton i vår kring mötet med oraklet. Denna söndag när våren hägrar med ett magiskt grönaktigt dimljus skapar jag därför ett orakelelixir som ska vara klart tills dess…
Den heliga Merkuren är destillerad och de färska örterna är plockade och örterna från Delfioraklets hemland är preparerade… Nu inväntar jag oraklets uppenbarade kraft för att förena dem… Och jag stärker mig i det förunderliga viriditasljuset ute under tiden.

Orakelelixirets beredning

Oraklets kraft stiger med en rödlila kraft från botten av kärlet uppeldad av åkallan och hymn…. Hjärtats bägare är alldeles snart klart röd och med ett vackert sken av gryningsljus däri. Det kommer nu arbetas med i de fyrtio filosofiska dagarna. Därefter är det dags för alkemisten att bränna det gamla växtköttet till ett vitt salt.

Under Orakelkvällen den 13 april på Sophiatemplet kommer vi inmundiga det ceremoniellt under det att vi möter vårt eget orakel!

IMG_1059 IMG_1061

Tempelprästinnan 2016-02-08

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv