Den gudomligt feminina visdomsvägen

Mina pilgrimsresor

Magdalenas grotta i Saint-baume

 

Snart är det äntligen dags för Akademins årliga alkemiska pilgrimsfärd till Frankrike! Det är första gången vi tar med en grupp till Provence och Camargue men själv har jag rest hit under många somrars semester och pilgrimsfärder med familjen. Vi funderade på att köpa ett litet semesterboende i Saintes Maries de la mer under några år… Men är alldeles för ombytliga för det samt att vi har ett sommarhus i Sverige som kräver en del arbete.

Under varje år vi rest till den älskade Katarbygden kring Languedoc har resan till längre söderut efterfrågats och när vi släppte den förra året blev den omedelbart fullbokad! Vi ordande sedan lite fler platser som gick åt och i dag finns en återbudsplats tillgänglig!

Jag har tidigare känt en viss reservation inför att att arrangera denna resa och inte bara för att det är mycket arbete med olika boenden och en hel del transporter utan som man känner när man bjuder folk hem till sig själv eller tar med folk till platser som är oerhört heliga och laddade för en själv. Saintes Maries var den allra första plats som Maria Magdalena kallade mig till och här på stranden har jag firat många av mina födelsedagar… Sankta Sara har genom åren blivit som en nära vän till hela familjen och dess kyrka är det tempel som vi alla älskar.

Läs mer här:

http://nouw.com/Alkemina/prastdonna-katarinas-heliga-resa-25662142

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv