Den gudomligt feminina visdomsvägen

Det alkemiska bröllopets workshops

Workshop: Maria Magdalenas alkemi – balsam – 

15 februari 2017

 Maria Magdalenas workshop - balsam

Hjärtligt välkommen till en skapande afton där Maria Magdalenas heliga smörjelsebalsam är vårt fokus! Vi kommer genom imagination, hymner och helande söka uppenbara Maria Magdalenas kärleksfulla visdom och skapa hennes heliggörande balsam som verkar helande och levandegörande på eterkroppen och den fysiska kroppen samt harmonierar kropp, själ och ande. Alla får med sig ett smörjelsebalsam hem!

Pris: 475 kr per workshop. Allt material samt te, kaffe, elixir och smörgås ingår. 

Boka plats genom mail till katarina@alkemiskaakademin.se som följs av en anmälningsinbetalning av 275 kr för en workshop genom att swisha till 0735931415  Resterande belopp på 200 kr betalas kontant på plats.
Max 10 deltagare

Tid: 18-20:30
Plats: Sophiatemplet på Gotlandgatan 74
Pris 475 kr / workshop inklusive allt material.

Hjärtligt välkomna!
Katarina

Det alkemiska bröllopet – workshop med Katarina Falkenberg 

hos Christina Grossi i Borås

25 januari 2017

Evenemang på facebook:

https://www.facebook.com/events/375348166144024/

Så underbart glad att Katarina kommer hit från Stockholm för att hålla en workshop hos mig på Hötorget.
Hjärtligt välkommen till en heliggörande workshop på temat;
Det alkemiska bröllopet.Under aftonen kommer vi fördjupa oss i alkemins stora bröllopsmysterium om hur man får motsatta principer såsom manligt och kvinnligt, mörker och ljus, känsla och intellekt att samverka och dansa med varandra, istället för att vara i stridighet. Workshopens fokus ligger på den mänskliga alkemin så att alla kan få nycklar till sina egna transformationsprocesser som leder till pånyttfödelse.Genom alkemiska övningar, aktiv imagination och vägledande samtal söker vi nå insikt i våra motpoler, transformera dem och till slut förena dem. Vi kommer utgå från Hjärtats väg som leder till en enhetsmystik där Gudom och människa blir ett enda flammande hjärta i det heliga brudkammarmysteriet.Tid: 18.15-21, Kostnad: 495 kr, swishas till 0705194767, skriv vad det gäller, vid anmälan så du säkrar din plats. Datum: 25 januari, Plats: Hötorget 2 i BoråsKatarina Falkenberg är Översteprästinna i Sophiatemplet som håller Prästinneutbildningar, Graalriddarutbildningar, gudinnetjänster och workshops längs med det flammande hjärtats väg och den feminina visdomen Katarina är också alkemist och VD på Alkemiska Akademin som är ett centrum ett centrum för den eviga alkemiska visdomen.
Det alkemiska bröllopet

2016

Facebook
Facebook Pagelike Widget
Arkiv