Den gudomligt feminina visdomsvägen

Svarta Jaguaren

Prästinnorna vid templet arbetar sedan en tid tillbaka med svarta jaguarens kraft. Själv initierades jag i den svarta jaguarens magi under min resa till Mexico 1996 då jag bla besökte Uxmal pyramidområde där jaguarens tron står nedanför den enastående Magikers pyramid.

 Under hösten fyllde jag på kraftreserven  genom ett besök i Mexico vid Ek Balam – Svarta  Jaguarens pyramid. Pyramidområdet upptäcktes 1997 och är under rekonstruktion. Den stora pyramiden på bilden har häpnadsväckande fenomen i form av Mayaänglar eller bevingade människor som inte finns upptäckta någon annanstans i Mexico. Den nya människan kanske…

När man vandrar upp längs den branta pyramiden så öppnar sig en stor jaguarkäft  upp från pyramidens innandöme en 2/3 dels färd upp mot toppen. På plats där uppe med mitt jaguarelixir i handen kunde man få tydliga visioner av gamla tiders jaguarpräster och prästinnor. Stående med jaguarens gap i ryggen har man en häpnadsväckande vy över djungeln och andra pyramider.

Jag besökte också Isla de mujeres – kvinnornas ö- där jag bodde på Na balam – Jaguarens hus där en jaguarpräst på väg att omvandlas mötte mig vid ingången.

Den svarta jaguaren hjälper oss att färdas tryggt i vårt inre mörka landskap och jaguaren är också mästare på att ta sig fram i ogenomtränglig terräng. Mig  har den ofta hjäpt vid traffikstockningar när jag har bråttom och ska med flyget. De senaste året har jag arbetat med att ta fram ett elixir med Svarta Jaguarens kraft för att underlätta för andra människor att arbeta med den magiska jaguarens förunderliga energi. Jag har också gjort linnen som handmålats alkemiskt och som är stärka med jaguarens magi i form av den franska liljan.

Iamyou’s nya höstkollektion bär motivet av den franska liljan (motsatsernas förening) och förenar den transformerande och beskyddande magin hos den svarta jaguaren med kärleken och styrkan i alkemins bevingade lejon.  Alla plagg är alkemiskt skapade och handmålade i flera lager så att du som bär det ska kunna uppleva dess inneboende magi och helande kraft.

Alkemiska Akademins elixir

  •  Svarta jaguarens elixir – Verkar styrkande och ger dig kraften att gå bortom dina rädslor och färdas säkert och snabbt på din missions utvalda väg.     

Användning: 3 droppar i lite vatten drickes när du önskar kommunicera med den Svarta jaguaren. Användes med fördel under meditation där du söker kontakt med din inre jaguarkraft .

Du kan beställa den Svarta Jaguaren och andra elixir via hemsidan eller inhandla dem på vår evenemang. Linnen finns också till försäljning på Gotlandsgatan 74

 

Må Ix Chel – jaguar och regnbågsgudinnan – Mayafolkets egen Sophia bistå oss alla med sina helande krafter!

Tempelprästinnan/110208

Facebook
Facebook Pagelike Widget