Den gudomligt feminina visdomsvägen

Prästinnans kall!

Kära systrar längs med gudinnans väg!

 InvigningPå Sophiatemplet arbetar vi med en esoterisk Prästinnetradition som är öppen för alla som känner sig kallade till fördjupad alkemisk transformation i enlighet med den feminina visdomens lära. Vi bjuder också in systrar till vår utbildning som redan är invigda och verksamma prästinnor i andra traditioner och vi är glada att kunna förmedla vår tradition bland gudinnans underbara facetter till er som hör och vill höra! Nästa utbildningsstart är i augusti och vi har två platser kvar till Prästinnor och systrar som vill vandra hjärtats heliggörande Prästinneväg med oss på Sophiatemplet!

Hjärtligt välkommen hälsar

Katarina på Prästinneinvigning maj 2014

Katarina Falkenberg

Översteprästinna och utbildningsansvarig på Sophiatemplet

Tempelprästinnan 2014-05-12

Facebook
Facebook Pagelike Widget