Isis och de alkemiska elixiren

Modul 4 på vår Prästinneutbildning blev en hjärtlig, innerlig och mycket djuplodande transformativ helg!
Starka arbeten i en kraftfull graal av systrar som verkar med stor integritet och kärleksfull visdom.

 Melusina

På detta vis kan vi med tålamod hela och förädla vår jord och vi låter alltid en del av frukterna från vårt arbete komma alla och alltet till del…

 Sankta Sara och hjärtats  alkemi

Vi har fyllt vår mänskliga graal med Atlantis, Jungfru Maria, Melusina och Sophias döttrars elixir under helgens arbeten…

17992212_1626543190706832_1133504701434631638_n

Ceremonier med krafter hämtade från gudinnans alla ansikten och med det heliga hjärtat i fokus öppnade vår helg. Hjärtemblem och alkemins fullbordan stod också i fokus på lördagen och dagen fullbordades genom en ceremoni där man låter enhetens svärd låsa upp hjärtchakrat.

  Hjärtliga ceremonier

Under den soligt klara söndagen drog vi ut kluster och smärtsamma svärd för att läka och transfigurera vår eterkropp. För att sedan med hjälp av Maria Magdalenas hemliga tradition medvetandegöra och arbeta med vårt väsens alla subtila kroppar. På så vis har vi byggt upp vårt inre tempel nu under det första året på utbildningen.

 Maria Magdalena som profetissa i Provence

År två kommer kretsa kring Prästinnans väg och verkan i det yttre templet samt förkovran i de traditioner som förmedlat och utvecklat den inre läran om kärlekens flammande hjärta. Ceremoni och ritualarbete kommer också fördjupas.

Så roligt att flera av våra Sophiasystrar kommer att följa med på det flammande hjärtats resa till Sydfrankrike och sedan Graalresan till England i sommar!
Tack till alla systrar som var med i helgen!

 Altare

Helgad vare gudinnan! Låt hela jorden helga gudinnan!

Tempelprästinnan 2017-04-24

Comments are closed.

Din Bild